BBQ pakket

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 5 Werkdagen

  • 2 kg Hele, rauwe garnalen
  • 1,2 kg (ca. 150 gr p/st) Tonijn steaks
  • 1 kg (ca. 250 gr p/st) Entrecote
  • 0,46 kg (4x115 gr) Kipstokjes met bacon
  • 1 Zijde(ca. 500 gr) wilde zalm filet


Productdetails

Created with Sketch.

Garnalen*
Witpootgarnalen (Litopenaeus Vannamei) gekweekt in Ecuador.
Herkomst: Ecuador
Ingrediënten: Witpootgarnaal, sulfiet (E223)
Allergenen: Schaaldieren, sulfiet

Tonijn steaks
Steaks van geelvintonijn (Thunnus albacares) gevangen met ringnetten en kruisnetten en/of haken en lijnen in het westelijke centrale deel van de Stille Oceaan (FAO 71) en/of in het centraal oostelijke deel van de Stille Oceaan (FAO 77)
Herkomst: Vietnam
Ingrediënten*: Tonijn 99%, antioxidanten: E300, E301, stabilisator: E451, E331
Allergenen: Vis

Entrecote
Herkomst:
Nederland
Ingrediënten: Rundvlees

Kipstokjes met bacon**
Kipstokjes met bacon
Ingrediënten*: 75% Kippenvlees, 22% spek (varkensvlees, water, zout, voedingszuur (E326), glucosestroop, stabilisatoren (E450 en E451), conserveermiddelen (E261, E250 en E252), antioxidant (E301), smaakversterker (E621), peperextract), marinade (plantaardige oliën (raap, zonnebloem, lijnzaad), groenten (paprika, ui, knoflook), zout, specerijen (pepers, chilies, SELDERIJZAAD, komijn), maltodextrine, smaakversterker (E621), kleurstof (E160c), oregano)

Zalm
Sockeye zalm (Oncorhynchus nerka) gevangen met kiewnetten en soortgelijke netten in het noordoostelijke deel van de Stille Oceaan.
Bewerkt in: Canada
Ingrediënten: Zalm
Allergenen: Vis

*De exacte samenstelling van de ingrediënten is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan afwijken.
** Let op! Geef schadelijke bacteriën geen kans. Zorg daarom dat deze bacteriën niet via de verpakking, uw handen of het keukengerei in uw eten terecht komen. Maak het vlees daarom door en door gaar om deze bacteriën uit te schakelen.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Diepvries product. Bewaren bij -18°C. Voor gebruik in de koelkast ontdooien en direct consumeren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Product goed verhitten voor gebruik.
Hou je vriezer zo veel mogelijk dicht en verpakkingen zo lang mogelijk gesloten houden. Mocht je niet alles in 1 keer opmaken dan verpakking goed luchtdicht maken en terug leggen in de vriezer.

Overige informatie

Created with Sketch.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de productinformatie van de producten zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat wij continue bezig zijn met het verbeteren van onze website en producten, kan informatie zoals ingrediënten en allergenen veranderen. Daarom raden wij aan om altijd eerst de verpakking te lezen. Bij vragen of opmerkingen kan altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice.